Tuesday, December 15, 2009

PAYPAL E-BOOK PERCUMA

Asalammuailkum w.b.t. kepada semua rakan2 dan pengunjung blog FazrineFamily nie. Ari nie aku nak tulis sikit ttg paypal nie...napa ekkk? huhuhuhu sbb aku terpaksa menjawab banyak e-mail rakan2 yang bertanya macam mana nak buat account paypal nie, tak kurang juga yang menelefon..walaupun begitu aku ucapkan terima kasih ler :) Wokeys aku pasti ramai yang dah tahu pasal paypal nie kan..tapi nie untuk newbies ler yang baru nak berjinak2 ngan paypal nie.

Sebelum tu korang pernah dengar tak e-gold, e-bullion(dh tutup), liberty reserve, webmoney, payment2u, stormpay dll. Ini adalah 'e-money' sangat berbeza kerana kita tak dapat menukar wang yang ader terus ke dalam account bank kita. Tetapi terpaksa menggunakan pihak keTiga dulu. Nak Account Paypal?? Klick kat gambo kat bawah tu :)




Paypal nie macam 'bank maya' kat internet atau lebih tepat lagi dipanggil 'payment processor'. Kegunaanya amat ler banyak bagi yang membuat urusan perniagaan sama ada menjual atau membeli di internet cth paling top ialah e-bay. Selain tu tahap keselamatan amatlah terjamin untuk pembeli atau penjual. Contoh kalu pembeli rasa barang atau produk penjual tak sebaik yang diwar2kan pembeli boleh memohon paypal 'refund' balik wang mereka. Dan yang lebih penting lagi jika anda terasa atau teringin nak buat duit preeeeee(free) kat internet anda wajib mempunyai account nie.

Hahahahaha mesti ramai yang teringin nak buat duit preeeee kat internet nie kan!! sebenarnya banyak caranya maybe kat post akan datang aku terangkan. Back to topic untuk memudahkan anda membuat rujukkan aku dah siapkan satu e-book preeee untuk korang..napa tak percaya??? Ya preeeeee jer dan korang boleh pass kat sapa2 kat member ker, saudara mara ker, makwe pakwe korang ker dan sapa2 jer ler..k download free ebook kat bawah tu. yang penting dalam BAHASA MELAYU lagi huhuhuhu enjoy:)

******** DOWNLOAD E-BOOK PAYPAL PERCUMA ********

3 comments:

Kaito December 15, 2009 at 8:42 PM  

o..thanks you..nice info..

Bayu Lebond December 23, 2009 at 12:27 PM  

percuma kalo ditempatku artinya tidak berguna

Freedownload January 1, 2010 at 4:29 PM  

aktivasi kartu kreditnya gmana...?
ga berani
takut
hehehehhehe
by the way, thanks infonya

--------- numpang promosi------------
gratis game hp terbaru...., selalu Update...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'External' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP