Friday, April 13, 2012

V2 CIGS - ROKOK ELEKTRONIK


As salam dan selamat sejahtera kepada pengunjung blog ini...terima kasih kerana sudi membaca :). Baiklah hari ini aku nak berkongsi sekali lagi berkenaan dengan rokok elektronik tapi khusus dgn jenama V2 CIGS. Rata-rata penghisap 'VAPOR'... ya aku katakan vapor sebab ia adalah WAP AIR bukan asap seperti rokok tradisional, akan tercari-cari apakah jenama yang terbaik untuk e-cigs mereka..aku pun sama. Bersepah-sepah jenama kat luar sana..just pilih dan beli hehehehe. Tapi sudah tentu terdetik "jenama aku guna nie ok ker??? tak bahaya ker??" kerana apa?? sebab kebanyakan yang dijual di luar sana MADE IN CHINA!!! tul tak? Macam korang gak..aku pun start ler bertanya-tanya, mencari-cari, menyelak-yelak, berforum-forum dsbnya...kerana mencari-cari yang baik dan harga berpatutuan..tak begitu mahal dan tak bergitu murah selain mendapat REVIEWS yang cantik oleh pem'VAPOR-VAPOR' :)


Setelah itu makanya aku telah bertemu ngan V2 CIGS jenama Amerika yang memang berpatutan dari segala segi yang penting LIFETIME WARRANTY!!!!. Bukan nak mengagung-agungkan Amerika akan tetapi keluaran di sana it's all about QUALITY not QUANTITY hehehe.

Pada awalnya memang memeritkan kerana terpaksa order dari sana..kena guna VISA/MASTER pastu kena tunggu paling kurang dalam 2 minggu dan ader sampai terlebih minggunya....bayangkan jika stok anda habis huhuhuhu. Alhamdulillah sekarang tidak susah lagi sebab dah ader dealer kat Malaysia sila lawati -->V2CIGS MALAYSIA<-- br="">
So apa yang aku SUKA pasal V2 CIGS MALAYSIA nie..(ikut pengalaman aku sendiri)
1. SENANG ORDER
2. CEPAT SAMPAI(oder2 pagi esok petang dh sampai)
3. ADER OPTION MASTER/VISA ATAU ONLINE BANKING
4. COSTOMER SERVICE TARAF 5 BINTANG
5. LIFE WARRANTY SAMA MACAM KAT U.S.A.
6. YANG PALING PENTING BERSIHHHHHH NO LIKING-LIKING(meleleh)

Makanya macam mana nak order??? ikut langkah-langkah kat bawah TAPI PERLU DIINGAT ANDA MESTI/WAJIB PANDAI GUNA BANKING ONLINE

1. daftar dulu --> SINI <-- akan="" anda="" br="" dihantar="" email="" guna="" mesti="" oleh="" sbb="" soalan="" v2cigs=""> 2. lepas daftar bolehlah online shopping
3. pililah mana nak beli dan click ADD TO CHART
4. Kalau dh siap click CHECK OUT (bahagian atas sebelah kanan)
5. lepas tu anda akan dibawa ke sesawang online banking/visa
6. pilihlah yang mana sesuai untuk buat bayaran.
7. V2cigs akan memberikan e-mail berupa soalan seperti dibawah maka jawablah seadanya :)

CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN
What brand do you smoke?
- DUNHILL
How many sticks a day?
- 20 – 30
How long have you been smoking?
- 20 YEARS +
Do you also drink coffee?
- YES
Your age if you do not mind?
YEARS OLD

- 38

Also, how did you hear about us? Thank you so much for your time. We are absolutely thrilled to include you into our growing V2 Cigs family here in Malaysia. You can contact me for any queries you might have from today onwards. Thanks.
- From a blog http://fazrinefamily.blogspot.com owned by ZAHRINE MOHD SAID.
dan akhir sekali lepas order n bayaran telah dibuat..V2Cigs akan menelefon anda untuk confirmation...hebatkan ;)

1 comments:

Blogger January 3, 2017 at 9:10 AM  

VaporFi is the most recommended electronic cigarettes supplier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'External' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP